fbpx

Fleksibel 🔀

Som jeg har sagt før, så skjer livet for oss alle og da er det superviktig at vi klarer å være fleksible. Disse 2 flotte kundene mine har også fått erfart det…..
Begge jobber på i sitt eget tempo og det går fremover……MEN de har også måtte lære seg det å være fleksibel.
De fortalte meg at de føler at de er blitt dyktigere på å planlegge både lufteturene for Eva & Snoppy og morgenrutinene hos Inger m/familie, og det funker.

Eva forsover seg !

Men her om dagen så forsov Eva seg skikkelig og våknet ikke før kl 07 og det er 30 minutter senere enn det hun pleier….. Hun kjente allerede da at hjertepumpa begynte å slå, humøret falt ørten hakk og kjente at hun nå lett kunne bli skikkelig utrivelig å ha med å gjøre….. Da hun stresset ut på badet så hun en post-it lapp som hang på speilet og leste den.

Der sto det: Husk, verden går ikke under ! pust !

Og enten det skjedde bevisst eller ubevisst, så kjente hun at pulsen ble litt lettere og hun smilte litt for seg selv.Hun hadde bestem dagen i forveien hvilken tur hun skulle gå med Snoppy, men fant kjapt ut at det ikke ville funke.Hun hadde rett og slett ikke tid til det….

Så da ble turen litt, kortere for både hund og eiere, MEN som hun sa til seg selv:

  • Det funker uansett
  • Verden går ikke under
  • Jeg trenger ikke å ha dårlig samvittighet
  • Jeg har vært fleksibel

Så ble den starten på dagen, som lett kunne utviklet seg til en lite trivelig morgen, så mye mye bedre……

Inger må kaste seg rundt !

Inger opplevde noe av det samme for en stund siden. Hun hadde kommet hjem fra jobb, sliten, lei og gledet seg til å kunne slenge seg ned på sofa’n.
Hun hadde vært hjemme i ca ½ time så kommer jr og sier: du husker vel at det er du som skal kjøre til trening i dag og den begynner 1 time tidligere ? What !!!!!!!

Hun hadde helt glemt både kjøring og timen…… pumpa begynte å slå, pulsen blei høy og hun kjente at irritasjonen bygde seg opp.
SÅ, like før hun følte hun skulle eksplodere, tenkte hun på en ting jeg hadde sagt til henne:
Hva er det verste som kan skje? Jo at jeg ødelegger hele ettermiddagen for alle sammen, og det vil jeg ikke. Så derfor valgte hun og svare; oj da, det hadde jeg faktisk helt glemt, men det skal vi fixe.
Hvis du kan hjelpe meg med å få middagen klar og være grei, så blir dette en fin ettermiddag for oss alle sammen.
Når hun satt i bilen etter å ha kjørt jr 1 time tidligere, følte hun på en takknemlighet for at hun hadde klart å være fleksibel, klart å fortelle hva hun trengte og at hun hadde hørt på hva jeg fortalte henne og fulgt rådet……….

Kjenner du deg igjen i noen av disse ??? Vel, det gjør jeg helt klart……..Dette kunne lett vært meg 🙈
Så det jeg vil si til deg i dag, øv på å være fleksibel når livet slår til….. for det vil det gjøre uten forvarsel og uten mening. Du vil da stå mye stødigere på egne bein når du har øvd nettopp på dette. Enig ??

Selv så syns jeg livet har slått til litt for ofte for oss i år både på den ene og andre måten. Det vi har lært er det å være fleksibel, tenke annerledes, ut av boksen og gjøre det…….og det klarer vi sånn passe bra…… vi øver fremdeles 💪🏼
Verden går faktisk ikke under asså……. 🤩

Torsdag, dvs 10.11, skal jeg snakke om FEIRING 💃👏🏼🎉🎈
Det bør du ikke gå glipp av. Jeg sender live både i Flink Pike gruppa og på siden min på facebook kl 11. Håper vi ses 🤩

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Handlekurv
Skroll til toppen