fbpx
stå i valget ditt

Stå i valget ditt 💪🏼

I dag skal vi snakke om å stå i valget! Mye av det jeg hjelper kundene mine med er det å få en bedre hverdag. Hvordan vi kan gi slipp på det å være flink pike, enten vi er hundeeier eller ei. Nå er det på tide å sette oss førersetet og ta styringa.
Vi skal til og med bestemme hvem vi vil ha med oss ved siden av. Nå er det slutt på å sitte i baksetet og please andre. 

I disse ukene skal vi bli kjent med Eva som har hunden Snoopy og Eva som ikke har hund. Men hva har de til felles? Jo de er flinke piker begge to. Sist uke snakket vi om de veldig ubehagelige morgenene Eva og Inger hadde fordi de ikke tok et valg om å stå opp når klokka ringte. Det kan du lese om her.
Og du kan se sendingen her.

Synes du det er vanskelig å stå i valget ditt?

Har du tatt noen valg siste uken? Hvordan gikk det? Et lite valg er bedre enn intet valg. Jeg vet det er mange som føler det er vanskelig å ta valg, men likevel så er det ofte lettere enn du tror. Kanskje til og med lettere enn du vil innrømmer for deg selv. 

Det viktigste er å stå i valget du har tatt. Det å stå stødig med begge bena på jorda, stå stødig i valget ditt. 

For Eva og Inger ble det å stå i valget gull for både seg selv og familien. Det hadde positive ringvirkninger for både hund og mennesker at de sto opp når klokka ringte på morgenen.

Det du øver på, blir du god på

Har du lagt lista litt for høyt kanskje? Da er du ikke den første som har gjort det. Det er dessverre lett å legge lista litt for høyt fordi du tror du burde, føler at du må og noen andre har sagt. Hva er det verste som kan skje hvis du ikke får til alt hver dag? Eller ikke i det hele tatt? Da må du bare gjøre det på nytt igjen. Og igjen. Og igjen. 

Det høres så lett ut, men det er akkurat der vi gir opp! Når vi møter motstand, og kjenner at dette her funker jo ikke for meg, det er da vi gir opp. Kan du kjenne deg igjen i det? 

Det du øver på, det blir du god på. 

Det gjelder i alt du skal gjøre, det være seg på jobb, i familien, i hundelivet, ja i alt i livet ditt.

Du må øve på det du skal bli god på. Det er du som må gjøre jobben. Og da blir du god. 

Øv på å stå i valget ditt, og være der.

Jeg blir superglad om du vil dele med meg. Send meg en mail tone@flinkpikecoachen.no  eller en melding.

Her kan du se sendingen på Facebook.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Handlekurv
Skroll til toppen